Banner camperonderhoud

Camperonderhoud

Passend onderhoud aan uw camper beperkt zich niet tot het onderhoud volgens het boekje. Al maakt u niet zo veel jaarlijkse kilometers, het is echter wel van belang dat er jaarlijks onderhoud plaatsvindt. Dat kan pech onderweg en vroegtijdige slijtage beperken. Uw camper in topconditie met het onderhoud van Bosch Car Service.

Onvoldoende onderhoud aan uw camper kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten. Daarnaast leidt slecht onderhoud ook tot een kortere levensduur van uw auto. Mocht tijdens het onderhoud blijken dat er mankementen zijn aan uw camper, dan nemen onze monteurs contact met u op.

Voordelen van goed onderhoud aan uw camper

  • De kans op pech onderweg neemt af;
  • De levensduur van uw camper verlengd;
  • Uw vergroot de veiligheid van uw camper.

Vriendelijk geprijsd vakmanschap

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig vakmanschap, maar ook van aantrekkelijke tarieven. Wij werken met hoogwaardige Bosch-onderdelen en - servicedelen. Veel serviceonderdelen hebben wij standaard op voorraad, of dezelfde dag nog in huis dankzij de Bosch Car Service-onderdelenvoorziening.

Meer weten over camperonderhoud

Wilt u meer weten over onderhoud aan uw camper? Neem dan contact op voor informatie of het maken van een afspraak: 0513-431600.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen