Over Winterlease

 

 

Auto Leasen? Winterlease

Winterlease is een kleinschalige leasemaatschappij welke eigendom is van Bosch Car Service Theo de Winter. Kort na de opstart van het autobedrijf, is Winterlease in 1992 van start gegaan. In eerste instantie waren wij alleen actief in de directe omgeving van het autobedrijf. Vandaag de dag rijden er meer dan 80 Winterlease auto’s in heel Friesland.

Doordat Winterlease een klein bedrijf is, kunt u goedkoop een auto leasen bij ons. De overheadkosten zijn laag en dat vertaalt zich direct in een scherp tariefstelling. Een ander voordeel is dat de lijnen kort zijn, u doet direct zaken met de ondernemer zelf.

Waarom een auto leasen bij Winterlease?

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Of u nu op zoek bent naar zakelijke lease of private lease, bij ons wordt er écht de tijd voor u genomen. Wij leggen het leaseproces uit en luisteren naar uw wensen.

Een auto leasen is de nieuwe manier van rijden. Bij het leasen van een auto hoeft u geen hoge investeringen meer te doen, u rijdt dan in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Onverwachte kosten zoals onderhoud, reparatie en bandenservice zijn verleden tijd, dit zit allemaal bij in het leasebedrag.

Zakelijke lease

Wilt u zakelijk een auto leasen, als ondernemer realiseren wij ons dat bedrijfsomstandigheden kunnen wisselen. Daarom kunt u bij groei gemakkelijk opschakelen naar grotere lease auto’s. Echter, bieden wij ook de optie om terug te schakelen naar goedkopere lease auto’s.

U zit bij Winterlease niet jaren vast aan een zakelijk leasecontract. Wij groeien of krimpen met u mee. De overstap condities zijn reëel, indien u dit wenst nemen wij ze graag met u door.

Private lease

Wilt u private een auto leasen? Bij Winterlease rijdt u in een jong gebruikte occasion voor een vast bedrag per maand. Bekijk de modellen in onze voorraad, zoek uw droomauto uit en rijd binnen een week al in de auto die u wilt leasen.

 

Meer weten over een auto leasen? Neem dan contact met ons op. De medewerkers staan u graag te woord.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen