Over Winterlease

Wie zijn wij

Winterlease is een kleinschalige leasemaatschappij welke eigendom is van Bosch Car Service Theo de Winter in Sint Nicolaasga. Het autobedrijf is opgericht in 1991, Winterlease is in 1995 van start gegaan en was tot voor kort alleen actief in de directe omgeving van het autobedrijf. Er rijden momenteel ruim 80 Winterlease-auto’s rond. Ons huidige werkgebied is de gehele provincie Friesland.

 

Klein maar fijn

De kleinschaligheid maakt dat overheadkosten laag zijn en dat vertaalt zich direct in een scherpe tariefstelling. Een ander voordeel is dat de lijnen kort zijn en wij zaken administratief graag eenvoudig en overzichtelijk houden. U doet direct zaken met de ondernemer zelf.

 

Meegroeien en meekrimpen

Als ondernemer weten we maar altijd te goed dat uw bedrijfsomstandigheden kunnen wisselen. Zo wilt u bij groei snel kunnen opschakelen met bijvoorbeeld een grotere (bedrijfs-) auto. Of u heeft -tijdelijk- extra vervoer nodig. En als het even tegenzit is het plezierig dat u gemakkelijk naar een goedkopere leaseauto zou kunnen overstappen.

 

Bij Winterlease kan dat allemaal en zit u niet voor jaren vast aan een zakelijk leasecontract. Meegroeien en meekrimpen noemen we dat. De overstap condities zijn altijd reëel en licht ondergetekende graag in een persoonlijk gesprek toe.

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen