Private lease

Private lease is optimale mobiliteit met zekerheid én vrijheid. Bij Winterlease kunt u binnen een week rijden met een nieuwe- of gebruikte auto. Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • All-risk verzekering
  • Onderhoud, reparaties en banden
  • Vervangend vervoer
  • 24/7 pechhulpservice

 

Nieuwe auto

Bij Winterlease te Sint Nicolaasga heeft u altijd de keuze uit een flink aantal merken/modellen. Variërend van een Citroën C1 tot een Mercedes C-klasse. En altijd voor een bijzonder scherp private lease tarief. Zo least u al een auto vanaf slechts € 199,- per maand (looptijd 60 maanden/12.000 km per jaar).

 

Persoonlijk advies is standaard

Winterlease staat voor persoonlijk advies. Daarom geen website waarop u alles zelf dient te regelen. Graag maken we voor u -in een persoonlijk gesprek- op basis van uw specifieke wensen een voorstel op maat. Bel nu Theo de Winter op 0513-431600 om een afspraak te maken.

 

Gebruikte auto

Alle auto’s met een verkoopprijs tussen € 3000,- en €20.000,- die bij ons in de showroom staan kunt u ook leasen.

 

Voorstel op maat

Kom langs voor een proefrit én een private-leasevoorstel op maat. Bel Theo de Winter op 0513-431600 voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat de auto van uw keuze klaar staat. Voor vragen over private lease neem contact op info@autobedrijfdewinter.nl.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen