Private lease

Private lease

Private lease

Private Lease aantrekkelijk voor klanten van Bosch Car Service!

Vrolijk rondrijden in een nieuwe auto of een zo goed als nieuwe occasion, wie wil dat nu niet? Voor bij wie de aankoopprijs als privérijder even niet goed uitkomt, is er goed nieuws. Voor klanten van Bosch Car Service biedt MHC Mobility scherp geprijsde, aantrekkelijke private-leasecontracten voor vele populaire modellen en merken, zowel nieuw als gebruikt. Heeft u in onze showroom de auto gezien die u wilt leasen? Binnen een week rijdt u bij ons in een nieuwe of gebruikte auto. En dat voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand! Met maatwerk voor uw wensen en budget.     

Hoe werkt het?

Met private lease betaalt u een vast maandbedrag gedurende de afgesproken duur van het leasecontract. Hierbij kunt u kiezen uit 3, 4 of 5 jaar looptijd, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Rijdt u meer, dan betaalt u achteraf een bescheiden meerprijs per extra kilometer. Rijdt u minder, dan krijgt u geld terug. Per kwartaal wordt het aantal kilometers bekeken, zodat ook geen kilometers 'verloren’ gaan. Met uw vaste maandbedrag zijn al uw autokosten gedekt, behalve de brandstof. Dus zolang het contract loopt, betaalt u niets voor onderhoud, APK, banden, motorrijtuigenbelasting en verzekering. Met andere woorden: tank vol en rijden, maar voor onbezorgd rijplezier!

Geen verrassingen achteraf

Bosch Car Service koos voor Private Lease van MHC Mobility vanwege de gunstige voorwaarden, waar u van profiteert. U weet altijd precies waar u aan toe bent, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Zo betaalt u bijvoorbeeld niets extra’s voor metallic lak, deze is in het leasebedrag inbegrepen. Hetzelfde geldt voor de standaard airconditioning. U doet geen aanbetaling en aan het eind van uw leasecontract ook geen slottermijn. What you see is what you get.

Schadevrije jaren

Heeft u een flinke bonus-maluskorting opgebouwd door uw schadevrije jaren? Goed nieuws, want die jaren neemt u gewoon mee. En gedurende uw leasecontract blijft u schadevrije jaren opbouwen. Uw auto is allrisk verzekerd en u heeft recht op gratis pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week, ook in het buitenland. U kunt ook beschikken over vervangend vervoer als uw auto niet binnen 48 uur kan worden gerepareerd. 

Ruime keuze

Bosch Car Service biedt u de keuze uit vele populaire merken en modellen uit de compacte klasse, middenklasse en SUV's. Wij leveren de kleuren en uitvoeringen uit voorraad die het meest worden gevraagd. Staat uw droomauto er onverhoopt toch niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden samen met u.

Occasion Lease

Bent u niet uit op de laatste modellen of gadgets, maar wilt u gewoon voordelig en flexibel een betrouwbare auto rijden, dan is het leasen van een occasion wellicht iets voor u. U rijdt dan in een jonge, uitstekend onderhouden gebruikte auto, met de zekerheid en het comfort van nieuw. Naast een nog aantrekkelijker leasebedrag profiteert u van extra flexibiliteit door een kortere contractduur. Ideaal voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen autorijden, voor een scherpe prijs. Ook het onderhoud van uw leaseauto is in goede handen: bij Bosch Car Service.  

Voordelen private lease:

  • Afschrijving en rente;
  • Houderschapsbelasting;
  • Allrisk verzekering;
  • Onderhoud, reparaties en banden;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 pechhulpservice.

Winterlease

Het is ook mogelijk om uw auto te leasen via Winterlease. Winterlease is een kleinschalige leasemaatschappij welke eigendom is van Bosch Car Service Theo de Winter. Kort na de opstart van het autobedrijf, is Winterlease in 1992 van start gegaan. In eerste instantie waren wij alleen actief in de directe omgeving van het autobedrijf. Vandaag de dag rijden er méér dan 80 Winterlease auto’s in heel Friesland.

Doordat Winterlease een klein bedrijf is, kunt u goedkoop een auto leasen bij ons. De overheadkosten zijn laag en dat vertaalt zich direct in een scherp tariefstelling. Een ander voordeel is dat de lijnen kort zijn, u doet direct zaken met de ondernemer zelf.

Persoonlijk private lease advies

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Of u nu op zoek bent naar zakelijke lease of private lease, bij ons wordt er écht de tijd voor u genomen. Wij leggen het leaseproces uit en luisteren naar uw wensen.

Een auto leasen is de nieuwe manier van rijden. Bij het leasen van een auto hoeft u geen hoge investeringen meer te doen, u rijdt dan in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Onverwachte kosten zoals onderhoud, reparatie en bandenservice zijn verleden tijd, dit zit allemaal bij in het leasebedrag.

Twijfelt u of private lease wat voor u is of heeft u een auto gezien waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0513-431600 of via info@autobedrijfdewinter.nl. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen auto klaarstaat.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen