Auto sleutels

Zakelijk leasen

Bij Winterlease kunt u flexibel zakelijk leasen. Wij bieden namelijk meerdere leasevormen voor bedrijven aan:

 • Zakelijk operational lease;
 • Netto operational lease;
 • Zakelijk financial lease;
 • Shortlease zakelijk.

Voor alle leasevormen geldt, u kunt gemakkelijk omschakelen. Groeit uw bedrijf in een rap tempo, dan heeft u bij Winterlease de mogelijkheid om voor een grotere zakelijke lease auto te gaan. Maar ook bij een mindere periode bieden wij de optie om de leaseauto’s te wisselen. Winterlease is flexibel en u als klant komt altijd op nummer één bij ons. Meegroeien en meekrimpen met de ontwikkeling van uw bedrijf noemen we dat. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aanbod

Wij kunnen u een gevarieerd aanbod auto's voor de zakelijke lease aanbieden. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden. Staat uw auto er niet tussen. Neem dan contact met ons op en dan kijken wij graag samen met u wat er mogelijk is.

Volvo XC60

Volvo XC60

Renault Master

Renault Master

Op zoek naar een andere auto?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Preview bedrijfswagen

Zakelijke auto lease: welke vorm past bij uw bedrijf?

Zakelijk operational lease

Als u wilt gaan voor zorgeloos, gemak en vaste kosten, dan is operational lease de juiste vorm voor u. Dit is tevens de meest gekozen leasevorm. Als u kiest voor zakelijk operational lease, dan bent u niet de eigenaar van de auto, maar Winterlease blijft de eigenaar. Mocht u schade rijden met de zakelijke lease auto, dan heeft u geen last van economische of juridische risico’s.

Bij het opstellen van het leasecontract bepalen wij gezamenlijk de looptijd en kilometrage. Als u eenmaal per jaar de kilometerstanden doorgeeft, dan verrekenen wij dit met de afgesproken meer/minder kilometerprijs.

Bij in de leaseprijs zitten de volgende zaken:

 • Afschrijving en rente;
 • Houderschapsbelasting;
 • Verzekeringen;
 • Onderhoud en reparaties;
 • Bandenservice;
 • Vervangend vervoer;
 • 24/7 pechhulpservice.

Netto operational lease

Bij netto operational lease zitten niet de standaard componenten als onderhoud inbegrepen. U bent vrij om zelf keuzes hierin te maken. U kunt ervoor kiezen om onderhoud, reparatie of verzekeringen mee te nemen in de maandelijkse kosten.

Het voordeel van deze leasevorm is dat u zelf de touwtjes in handen heeft. Dit geeft u maximale vrijheid en zorgt ervoor dat u de auto buiten uw eigen balans houdt. De standaard componenten die wel in de prijs zijn in begrepen zijn: rente, afschrijving en houderschapsbelasting.

Zakelijk financial lease

Bij zakelijk financial lease bent u economisch de eigenaar van de zakelijke lease auto. De leaseauto komt op uw balans als investering zonder dat uw liquiditeit aangesproken hoeft te worden. Doordat de auto als investering wordt gezien, profiteert u van fiscale voordelen als afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggave.

Deze leasevorm is interessant als u wel een auto wilt aanschaffen, maar deze in maandtermijnen wilt afbetalen. Na de overeengekomen looptijd is de leaseauto uw eigendom. De auto is tijdens de leaseovereenkomst het onderpand. De voordelen van zakelijk financial lease zijn:

 • U hoeft geen investering te doen
 • U profiteert van de investeringsaftrek
 • De betaalde rente is fiscaal te verrekenen
 • Tot 100 procent van de aanschafwaarde is financierbaar
 • BTW kunt u optioneel voorfinancieren. U betaalt deze dan in één van de eerste zes maanden looptijd, inclusief de rente over dit btw-bedrag.

Shortlease zakelijk

Bij shortlease combineert Winterlease het leasecontract met de vrijblijvendheid van een huurovereenkomst. Bij deze vorm doet u geen langdurige grote investeringen gezien u het contract op elk moment op kunt zeggen. Met shortlease voorzien wij uw mobiliteitsbehoefte van 3 tot 12 maanden. Hierbij heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod van jong gebruikte zakelijke lease auto’s.

Waarom shortlease?

 • Een vast leasebedrag per maand;
 • Goedkoper dan huur;
 • Mogelijk vanaf 3 maanden;
 • Geen inleverkosten;
 • Na 6 maanden per week opzegbaar.

Bij shortlease betaalt u maandelijks voor dezelfde componenten als zakelijk operational lease. Shortlease biedt u alle voordelen van operational lease voor een aantrekkelijk tarief, welke lager ligt dan een reguliere tarief van een huurauto.

Winterlease

Het is ook mogelijk om uw auto te leasen via Winterlease. Winterlease is een kleinschalige leasemaatschappij welke eigendom is van Bosch Car Service Theo de Winter. Kort na de opstart van het autobedrijf, is Winterlease in 1992 van start gegaan. In eerste instantie waren wij alleen actief in de directe omgeving van het autobedrijf. Vandaag de dag rijden er meer dan 80 Winterlease auto’s in heel Friesland.

Doordat Winterlease een klein bedrijf is, kunt u goedkoop een auto leasen bij ons. De overheadkosten zijn laag en dat vertaalt zich direct in een scherp tariefstelling. Een ander voordeel is dat de lijnen kort zijn, u doet direct zaken met de ondernemer zelf.

Persoonlijk advies

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Of u nu op zoek bent naar zakelijke lease of private lease, bij ons wordt er écht de tijd voor u genomen. Wij leggen het leaseproces uit en luisteren naar uw wensen.

Een auto leasen is de nieuwe manier van rijden. Bij het leasen van een auto hoeft u geen hoge investeringen meer te doen, u rijdt dan in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Onverwachte kosten zoals onderhoud, reparatie en bandenservice zijn verleden tijd, dit zit allemaal bij in het leasebedrag.

Twijfelt u of zakelijk lease wat voor uw bedrijf is of heeft u een auto gezien waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0513-431600 of via info@autobedrijfdewinter.nl. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen auto klaarstaat.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen