Alfa Romeo MiTo

0.9 T. Air ECO Super
  • Trekhaak, Navi, Clima
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 93.357 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TT-461-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders2
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud875 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een sportieve en stijlvolle auto? Dan is deze Alfa Romeo MiTo 0.9 T. Air ECO Super uit 2018 echt iets voor jou!

Deze MiTo is uitgevoerd in een elegante zwart/bruine kleur, wat zorgt voor een tijdloze en luxe uitstraling. Met zijn krachtige 77kW motor is deze auto niet alleen mooi om te zien, maar ook een genot om in te rijden.

Het sportstuur geeft je een sportieve en comfortabele grip tijdens het rijden, waardoor elke bocht een plezier wordt. Daarnaast is deze MiTo voorzien van climate control, waarmee je altijd de perfecte temperatuur in de auto kunt instellen. Of het nu koud is of juist bloedheet, jij zit altijd comfortabel achter het stuur.

Veiligheid staat bij Alfa Romeo hoog in het vaandel en dat is te merken aan de aanwezigheid van hoofdsteunen met anti-whiplash systeem. Dit systeem beschermt je bij een mogelijke aanrijding en minimaliseert het risico op nek- en rugletsel. Daarnaast beschikt deze MiTo over een elektronisch Stabiliteits Programma, waarmee je altijd de volledige controle over de auto behoudt, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Met een kilometerstand van 93268 heeft deze MiTo nog genoeg kilometers voor de boeg. De hatchback carrosserie met 3 deuren maakt deze auto niet alleen sportief, maar ook praktisch in gebruik. En natuurlijk mag de metallic lak niet ontbreken, wat deze MiTo een extra luxe uitstraling geeft.

Kortom, deze Alfa Romeo MiTo 0.9 T. Air ECO Super uit 2018 is een schitterende auto met vele opties. Ben jij op zoek naar een betrouwbare en sportieve auto met climate control, een sportstuur, hoofdsteunen met anti-whiplash systeem, een elektronisch Stabiliteits Programma en een passagiersairbag? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Theo de Winter op 0513-431600 voor meer informatie. Wacht niet te lang, want deze auto wil je zeker niet mislopen!

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achterbank neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Brake Assist System
Garanties
Nap