Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-cite
  • 15" Velgen, Camera, Airco, Cruise
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 141.473 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
8-ZHJ-23
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurBruin metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een sportieve en compacte auto die perfect past bij uw dynamische levensstijl? Dan is de Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-cite uit 2015 wellicht de perfecte match voor u! Deze benzineauto in een opvallende bruine kleur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook nog eens uitstekende prestaties. Met een vermogen van 69 PK en een cilinderinhoud van 998 cc kunt u moeiteloos de weg op en genieten van elke rit.

De Toyota Aygo is een hatchback met 5 deuren, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de ruime en comfortabele cabine. Verder is deze auto voorzien van mistlampen voor voor extra zichtbaarheid in verschillende weersomstandigheden. Daarnaast kunt u de bestuurdersstoel eenvoudig in hoogte verstellen, zodat u altijd de ideale zitpositie kunt vinden.

Het start/stop systeem van de Toyota Aygo zorgt ervoor dat u zuiniger kunt rijden en minder brandstof verbruikt, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Veiligheid staat voorop in deze auto, met hoofd airbag(s) achter die extra bescherming bieden aan de passagiers op de achterbank.

De LED dagrijverlichting van de Toyota Aygo zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar draagt ook bij aan een betere zichtbaarheid op de weg. Of u nu overdag of in de avond rijdt, met de LED dagrijverlichting bent u altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Kortom, de Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-cite uit 2015 combineert stijl, comfort en prestaties in één compacte auto. Bent u klaar om de weg te veroveren in deze eyecatcher op wielen? Neem dan nu contact op met Autobedrijf Theo de Winter voor meer informatie of om een proefrit te plannen. Hun deskundige team staat voor u klaar om u verder te helpen. Bereik hen vandaag nog op 0513-431600.

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
elektrische ramen voor
Garanties
Nap