Volkswagen e-Up!

e-Up!
  • Navi, Climate Control, stoelverwarming
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 42.166 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-277-ZG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurGrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a15-12-2014
Gewicht1114 Kg
Omschrijving

Op zoek naar een compacte en milieuvriendelijke auto? Dan is deze Volkswagen e-Up! uit 2014 de perfecte keuze voor jou! Met zijn elektrische aandrijving, opvallende grijze kleur en uitstekende opties, garandeert deze auto een comfortabele en zorgeloze rijervaring.

De Volkswagen e-Up! is voorzien van een krachtige 60 kW elektromotor. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een stille rit, maar ook van een indrukwekkende acceleratie. Met een kilometerstand van slechts 42166 km is deze auto nog in uitstekende staat en biedt hij je jarenlang rijplezier.

Wat deze e-Up! echt uniek maakt, zijn de vele handige opties. Zo beschikt hij over een uitneembare navigatie, waardoor je altijd de juiste weg vindt. Daarnaast zorgt het Forward Collision Warning systeem ervoor dat je veilig onderweg bent en eventuele botsingen worden voorkomen. Nooit meer last van beslagen ramen dankzij de aanwezige climate control. En tijdens koude dagen bieden de verwarmde voorstoelen je extra comfort en warmte.

Wat betreft gemak en gebruiksgemak is deze e-Up! ook goed uitgerust. De elektrische ramen aan de voorzijde maken het eenvoudig om frisse lucht binnen te laten. De buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar en verwarmbaar, wat het rijden in alle weersomstandigheden een stuk prettiger maakt.

Deze Volkswagen e-Up! heeft een sportieve en eigentijdse uitstraling, mede dankzij de metallic lak. Hij is voorzien van vijf deuren, waardoor het instappen en in- en uitladen van bagage erg gemakkelijk is.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en milieuvriendelijke auto met een goede dosis comfort en een uitgebreid scala aan opties? Dan is deze Volkswagen e-Up! zeker een bezoek aan ons autobedrijf waard. Bel nu naar Autobedrijf Theo de Winter op 0513-431600 en maak een afspraak voor een proefrit. Ontdek zelf alle voordelen die deze e-Up! te bieden heeft. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
ABS
AEB
ASR
audio installatie
automatische airco
bestuurdersairbag
boordcomputer
buitensp. elektr. + verw.
c.deurv. met afst.bed.
cruise control
elektrische ramen voor
ESP