Audi A3

Sportback 1.4 TFSI Attraction Pro Line
  • Clima, Cruise, Parkeersensoren
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 183.562 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
90-TBF-1
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2012
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1390 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een sportieve en stijlvolle hatchback? Dan hebben wij de perfecte auto voor u: de Audi A3 Sportback 1.4 TFSI Attr. PL uit 2012! Deze grijze schoonheid is voorzien van een krachtige benzine motor met een vermogen van 125 PK. Met een kilometerstand van 183562 heeft deze auto nog vele kilometers voor de boeg.

De Audi A3 Sportback biedt niet alleen een aantrekkelijk design, maar is ook uitgerust met diverse handige en comfortabele opties. Neem bijvoorbeeld het Elektronisch Sper Differentieel, wat zorgt voor een optimale grip en stabiliteit in bochten. Daarnaast beschikt de auto over een lederen stuurwiel, wat zorgt voor een luxe uitstraling en prettige grip tijdens het rijden.

Veiligheid staat bij Audi hoog in het vaandel. Daarom is de A3 Sportback voorzien van het Anti Blokkeer Systeem, wat ervoor zorgt dat de wielen niet blokkeren tijdens het remmen. Ook zijn de buitenspiegels verwarmbaar, zodat u ook bij slecht weer altijd goed zicht heeft.

Comfort is ook belangrijk, en daarom is deze Audi uitgerust met electronic climate control. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur in de auto instellen, zodat u altijd comfortabel onderweg bent.

De Audi A3 Sportback 1.4 TFSI Attr. PL is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Dankzij de metallic lak heeft de auto een schitterende glans, waarmee u zeker zult opvallen op de weg. Daarnaast beschikt deze auto over 5 deuren, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de auto en voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Wilt u meer weten over deze Audi A3 Sportback 1.4 TFSI Attr. PL uit 2012? Neem dan nu contact met ons op via 0513-431600. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kom deze fantastische auto zelf ervaren en maak een afspraak voor een proefrit. We verwelkomen u graag bij Autobedrijf Theo de Winter!

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bestuurders-informatie-systeem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels verwarmbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
cruise control
Garanties
Nap