BMW X2

sDrive18i High Executive
  • M-pakket, Stoelverwarming, Clima, Navi
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 60.664 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-485-XS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Op zoek naar een sportieve en luxe SUV die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de BMW X2 sDrive18i High Executive met M-pakket uit 2020 precies wat je zoekt. Met een krachtige benzine motor van 140 PK, in een stoere zwarte kleur en slechts 60664 kilometer op de teller, is deze SUV een echte parel op de weg.

Keyless start maakt het gemakkelijk om in te stappen en weg te rijden zonder gedoe met sleutels. De anti doorslipregeling zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid op de weg, terwijl de verwarmbare ruitensproeiers en wisserbladen ervoor zorgen dat je altijd goed zicht hebt, zelfs in koude omstandigheden.

Met een alarm klasse 3 is deze BMW X2 goed beveiligd tegen diefstal, zodat je met een gerust hart kunt genieten van elke rit. En dankzij de parkeersensor achter is inparkeren een fluitje van een cent, zelfs op de meest lastige plekken.

Deze BMW X2 is voorzien van een luxe uitstraling dankzij de metallic lak en het M-pakket. Met 5 deuren is er genoeg ruimte voor passagiers en bagage, ideaal voor roadtrips of dagelijkse boodschappen. De krachtige 1499cc motor zorgt voor vlotte prestaties, terwijl het comfortabele interieur je uitnodigt voor lange ritten.

Neem nu contact op met Autobedrijf Theo de Winter via 0513-431600 en ontdek zelf de vele voordelen van deze BMW X2 sDrive18i High Executive met M-pakket. Deze SUV combineert sportiviteit, luxe en praktisch gebruiksgemak op een unieke manier. Wacht niet langer en ervaar het zelf achter het stuur van deze stijlvolle en complete auto.

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 3
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding