BMW X2

sDrive20i Executive
  • M-pakket, Clima, Cruise, Navi, Stoelverwarm
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 69.012 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TJ-038-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGeel metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Op zoek naar een sportieve en stijlvolle SUV? Dan is de Bmw X2 sDrive20i Executive uit 2018 de perfecte keuze voor jou. Met zijn opvallende gele kleur en krachtige prestaties is deze auto een echte blikvanger op de weg. Benieuwd naar alle details? Lees snel verder!

Deze Bmw X2 sDrive20i Executive wordt aangedreven door een benzine motor, waardoor je kunt genieten van een soepele en responsieve rit. Met zijn vermogen van 192 PK en een cilinderinhoud van 1998 CC, is deze auto gemaakt om indruk te maken. Of je nu lange afstanden rijdt of door de stad manoeuvreert, deze Bmw X2 is altijd betrouwbaar.

Het exterieur van deze auto is voorzien van een prachtige gele metallic lak, waardoor hij overal de aandacht trekt. Daarnaast is de Bmw X2 uitgerust met ruitensproeiers/wisserbladen die verwarmbaar zijn, zodat je altijd goed zicht hebt, zelfs tijdens de koudste dagen.

Stap in de Bmw X2 sDrive20i Executive en ontdek het comfort en gemak van deze luxe SUV. De auto is uitgerust met cruise control, waardoor je ontspannen en moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Daarnaast zorgt het sportonderstel voor een optimale wegligging en een sportieve rijervaring.

Het interieur van de Bmw X2 is voorzien van hoogwaardige materialen en luxe details. Het lederen stuurwiel zorgt niet alleen voor een premium uitstraling, maar ligt ook comfortabel in de hand. Daarnaast is de auto uitgerust met een passagiersairbag, waardoor de veiligheid van jou en je medepassagiers altijd gegarandeerd is.

Met een kilometerstand van 69012 heeft deze auto al wat ervaring op de weg, maar dat weerhoudt hem er niet van om nog vele avonturen aan te gaan. De Bmw X2 sDrive20i Executive is klaar voor nieuwe eigenaren die net zoveel plezier willen beleven aan deze fantastische auto als de vorige eigenaar.

Wil je meer weten over de Bmw X2 sDrive20i Executive uit 2018? Neem dan contact met ons op via 0513-431600 en wij vertellen je graag alle details. Let op, de verkoopprijs en locatie worden nooit vermeld in onze advertenties. We zien je graag bij Autobedrijf Theo de Winter!

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco (automatisch)
alarm klasse 3
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap