Mazda MX-30

e-SkyActiv 145 Luxury edition
  • Schuif/kantel dak, 360° Camera, S
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 26.662 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-218-KS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-12-2020
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle en krachtige elektrische SUV? Dan is de Mazda MX-30 e-SkyActiv 145 Luxury edition uit 2020 wellicht de ideale keuze voor u. Met zijn grijze kleur en strakke design is deze auto een ware eyecatcher op de weg.

Met een vermogen van 146 PK en een kilometerstand van 26662 biedt deze Mazda MX-30 e-SkyActiv voldoende power en is hij nog in uitstekende staat. Deze SUV is voorzien van diverse geavanceerde opties die zorgen voor een comfortabele en veilige rijervaring.

Dankzij de verkeersbord detectie functie wordt u altijd op de hoogte gehouden van de geldende maximumsnelheden en andere belangrijke verkeersinformatie. De Anti doorSlip Regeling zorgt ervoor dat u grip houdt op de weg, zelfs in uitdagende rijomstandigheden.

De bots herkenning en activatie functie is een innovatief veiligheidssysteem dat u waarschuwt voor mogelijke botsingen en indien nodig zelfs ingrijpt om een aanrijding te voorkomen. Het Elektronisch Stabiliteits Programma zorgt ervoor dat u altijd stabiel en veilig kunt rijden, ongeacht de omstandigheden.

Met de rondomzicht camera heeft u altijd goed zicht op uw omgeving, wat parkeren en manoeuvreren een stuk makkelijker maakt. De metallic lak geeft deze Mazda MX-30 e-SkyActiv een luxueuze uitstraling en maakt hem helemaal af.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en luxe elektrische SUV met geavanceerde veiligheids- en comfortopties? Maak dan snel een afspraak om deze prachtige Mazda MX-30 e-SkyActiv 145 Luxury edition uit 2020 te komen bekijken en een proefrit te maken. Bel nu naar Autobedrijf Theo de Winter op 0513-431600 en ervaar zelf de kwaliteit en prestaties van deze geweldige auto

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap