Mercedes-Benz C-Klasse

200 CDI Business Solution AMG
  • Stoelverwarming, Clima, Camera, S
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 206.266 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
RX-321-G
CarrosserieSedan
Bouwjaar2018
KleurBlauw metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2143 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle en sportieve Mercedes-Benz C-klasse uit 2018? Dan hebben wij de perfecte auto voor u! Deze prachtige Mercedes-Benz C-klasse 200 CDI Bus.Sol.AMG| Pano met stoelverwarming is een echt pareltje op de weg. Met zijn opvallende blauwe kleur en strakke lijnen zult u zeker de aandacht trekken waar u ook gaat.

Met een krachtige diesel motor onder de motorkap, met een vermogen van 100kW, biedt deze Mercedes-Benz C-klasse niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een uitstekend brandstofverbruik. Comfort en luxe staan centraal in deze auto, en met zijn lage kilometerstand van 206248 km kunt u nog vele jaren genieten van zorgeloos rijplezier.

Deze Mercedes-Benz C-klasse is uitgerust met verschillende handige en moderne opties die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Met de AMG-styling heeft deze auto een onmiskenbaar sportieve uitstraling. Nooit meer stilstaan op een steile helling met de handige hill hold functie. Met spraakbediening kunt u eenvoudig verschillende functies bedienen zonder uw handen van het stuur te halen. En met de rijstrooksensor met correctie bent u altijd veilig onderweg.

Naast al deze moderne technologieën beschikt deze Mercedes-Benz C-klasse ook over een schuif/kantel dak, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht tijdens uw ritten. De stoelverwarming zorgt ervoor dat u zelfs op koude dagen comfortabel en warm kunt rijden. En met de metallic lak ziet deze auto er altijd perfect uit, waar u ook naartoe gaat.

Wilt u de luxe en comfort van deze Mercedes-Benz C-klasse zelf ervaren? Neem dan snel contact met ons op via 0513-431600 en maak een afspraak voor een bezichtiging en proefrit. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te informeren over deze prachtige auto.

Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium delen exterieur
aluminium interieur afwerking
AMG-styling
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap