Opel Mokka

1.4 T Cosmo 4x4
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 53.603 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    9-KND-79
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2013
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1364 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een betrouwbare en krachtige SUV? Maak kennis met de Opel Mokka 1.4 T Cosmo 4x4 uit 2013. Deze zwarte schoonheid op benzine heeft een vermogen van maar liefst 140 PK, waardoor je altijd voldoende power onder de motorkap hebt. Met een kilometerstand van slechts 53603, is deze SUV nog in topconditie en klaar voor avontuurlijke ritjes.

    Het comfort van de Opel Mokka is ongeëvenaard, mede dankzij de aanwezigheid van stuurbekrachtiging. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos elke bocht kunt nemen en lange ritten geen enkele moeite kosten. De grootlichtassistent zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt op de weg, ook in het donker. Met de regensensor hoef je je geen zorgen te maken over het vergeten aan- of uitzetten van je ruitenwissers; deze past zich automatisch aan op de hoeveelheid regen.

    Geniet van je favoriete muziek tijdens het rijden dankzij de aanwezige audioinstallatie voorzien van bluetooth. Van jouw lievelingsnummers tot spannende podcasts, met deze audio-installatie wordt elke rit een feestje. Veiligheid staat voorop en daarom is de Opel Mokka uitgerust met hoofd airbag(s) voor, waardoor jij en je passagiers goed beschermd zijn in geval van een ongeluk.

    Naast alle functionele opties, is de Opel Mokka ook nog eens voorzien van een prachtige metallic lak die ervoor zorgt dat deze SUV echt in het oog springt. Met vijf deuren en genoeg ruimte voor al je passagiers en bagage, is dit de ideale auto voor gezinsuitjes of roadtrips met vrienden.

    Interesse in de Opel Mokka 1.4 T Cosmo 4x4 uit 2013? Neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Theo de Winter op 0513-431600 en ontdek zelf de vele voordelen en mogelijkheden van deze stoere en comfortabele SUV.

    Onderhoudsbeurt en garantie tegen meerprijs van € 395,= mogelijk.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteruitrijcamera
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    armsteun voor
    audioinstallatie met CD-speler
    bestuurdersairbag
    binnenspiegel automatisch dimmend
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    buitenspiegels elektrisch inklapbaar
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap